A megtisztított csirke szívét, máját és zúzáját rakjuk félre, majd tekerjük be a
szalonnacsíkkal, fűszerezzük
sóval és
borssal.
olívaolajon 1 órán át pirítsuk.
Az összevágott
hagymát dolgozzuk össze a szívvel, a májjal, a zúzával, a felaprított
petrezselyemmel, 4 szardellafilével, egy evőkanál
kapribogyóval és bőségesen
olívaolajjal.
A felkockázott
szalonnát pirítsuk meg, majd keverjük hozzá a keveréket, a babérlevelet, a kakukkfüvet, a
lisztet, a bort és a húslevest. Ha jól megpárolódott tegyük bele az olajbogyót, valamint az átsütött csirkét és főzzük 20 percig, közben egyszer forgassuk meg. A végén facsarjuk bele a
narancsot. A csirkét feldarabolva és a szósszal meglocsolva tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>