A megtisztított, felaprított gombát forró vajon puhára pároljuk. Sóval, borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a tejbe áztatott kicsavart zsemléket és a felvert
A hagymák tetejét elvágjuk, belsejüket kiszedjük, majd 5 percig sós vízben pároljuk. A hagyma felaprózott belsejét olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a morzs
A paradicsomok tetejét levágjuk, húsukat kikanalazzuk, majd sózzuk, borsozzuk. A felszeletelt gombára locsoljuk a citromlevet, majd a borban puhára pároljuk. A meg
Vágjuk le a paradicsomok tetejét, és tegyük félre. Vegyük ki a magokat. A paprikák tetejét is vágjuk le, és tegyük félre. A paprikákat tegyük forrásban lé
Melegítsük meg az olajat egy serpenyőben, közepes hőfokon süssük a cukkinit, a hagymát és a rókagombát 2-3 percig. Csökkentsük a hőmérsékletet, és adjuk
A krumplit héjában megfőzzük, majd meghámozzuk és felszeleteljük. A paradicsomot, a cukkinit, a sajtot, a gombát és a paprikát szintén felszeleteljük, majd s
Vinaigrette:
200 ml-hez: 3 ek. jó minőségű vörösborecet, 1- 1.5 ek. dijoni mustár, egy gerezd zúzott fokhagyma, 5 ek. extra szűz olívaolaj, 5 ek. mogyoró- vag
Készítsd elő a zöldségeket. Kenj ki olajjal egy grillserpenyőt, és forrósítsd fel.
A zöldségeket kend meg olívaolajjal, és ezután grillezd meg őket, amí
Ugrás a lap tetejére >>