A sütőt melegítsük elő 180 fokra. A húst daráljuk le, adjuk hozzá a ricottát, a paradicsompürét, a főtt sonkát, a bort, a fűszereket, és egy kevés kakukkf
A palacsintákat ujjnyi széles csikokra vágjuk, és a kakaóval, a dióval, a baracklekvárral, és a rummal összekeverjük. Kivajazott tűzálló tálba halmozzuk, é
Főzzük meg a borsót sós, forrásban lévő vízben 2-3 perc alatt, majd szűrjük le. Tegyük egy robotgépbe s fokhagymával, a fenyőmaggal, a parmezánnal, a ment
Főzzük ki sós vízben a tésztát.
A vajat és az olajaz melegítsük fel egy serpenyőben. A gombát, a hagymát pároljuk benne puhára 4-5 perc alatt. Sózzuk, bo
Forrósítsuk fel a vajat közepes tűzön, süssük meg benne hagymát 5 perc alatt, keverjük hozzá a paradicsomszószt és a kolbászt. Öntsük rá a tejszínt és p
Forrósítsuk fel a vajat közepes tűzön, adjuk hozzá a borsót, a sonkát és süssük 5-10 percig. Keverjünk hozzá 2 evőkanál tejszínt és pároljuk, amíg bes
Az újhagymát felkarikázzuk, a kínai kelt vastag csíkokra vágjuk. A bambuszrügyet lecsepegtetjük és gyufaszál vastagra vágjuk. A koktélparadicsomokat félbevá
A lisztből, a sóval és 1,5 dl meleg vízzel tésztát gyúrunk. Becsomagoljuk, és 1 órát pihentetjük. A mangoldot megtisztítjuk, a leveleket 2-3 percre bő forró
Ugrás a lap tetejére >>