A felszeletelt kolbászt az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, és felöntjük a levessel. Néhány perc után beletesszük a répa leve
Tésztát készítünk a lisztből, egy deci vízből, a pirospaprikából és a tojásokból, majd kiszaggatjuk, és forró vízben készre főzzük őket. Ezután a meg
Egy mély tálba szitáld a lisztet, egy kis mélyedést nyomj a közepébe. Az élesztőt morzsold bele, a cukrot szórd rá és egy kis langyos vizet csorgass bele. Neg
A piteformát vajazzuk ki, és béleljük ki a tésztával. Villával szurkáljuk meg. A citromokat mossuk meg, facsarjuk ki a levüket. a citrom héját reszeljük le,
A piteformát vajazzuk ki, és béleljük ki a tésztával. Villával szurkáljuk meg. A citromokat mossuk meg, facsarjuk ki a levüket. a citrom héját reszeljük le,
Egy jénaiban összekeverjük a vajat, a citrom héját, a levének a felét, az olívaolajat, a feldarabolt chilit, a lereszelt parmezán és a felaprított petrezselyem
A dobozon olvasható utasítás szerint megfőzzük a tésztát, majd lecsepegtetjük, közben elkészítjük a mártást. A megmosott, megszárított citrom sárga héj
A tésztát főzzük ki sós vízben.
Tegyük egy tálba a citromlevet, az olajat, a csilit és a parmezánt. Keverjük össze, és a leszűrt tésztát is tegyük hozz
Ugrás a lap tetejére >>