A makarónit sós vízben főzzük meg félig, majd szűrjük le. Ezután keverjük össze a tejszínnel és a parmezánnal. Közben pedig fűszerezzük sóval és borssa
Elkészítés: A tésztát a csomagoláson megadott módon, sós vízben kifőzzük. A sonkát, a vöröshagymát és a paprikát felkockázzuk. A tésztát hideg vízzel
Miközben a tésztát sós vízben megfőzzük, a krémsajtot elverjük a tojással, a tejföllel, a metélőhagymával, köménnyel, majd sózzuk, borsozzuk. A felkarik
A porcukros lisztkupac közepébe mélyedést készítünk, majd beletesszük a cukrot, az aromát, a tojásokat, a tejet és a felszeletelt vajat. Az egészet alaposan
A tejet és a kenyeret tegyük egy tálba.
Robotgépben daráljuk egybe a marhahúst, a prosciuttót, a petrezselymet, a fokhagymát, majd tegyük át egy tálba, adjuk
A hozzávalókat összekeverjük és forró levesbe csurgatva 8 percig forraljuk
A tojások sárgáját kikeverjük a vajjal és a porcukorral. Hozzáöntjük a tejet, majd belekeverjük a lisztet, és a tojások habját. Palacsintát sütünk a tész
A tojásokat szétválasztjuk, a sárgákat habosra kavarjuk a cukorral , hozzáadjuk a vajat, majd a lisztet és a tejjel felengedjük. A tojások fehérjéből kemény
Ugrás a lap tetejére >>