A sütőt melegítsük elő 180 fokra. Keverjük össze a tojást, a ricottát, a sót és a borsot. Adjuk hozzá a kakukkfüvet és a bazsalikomot. A tésztát nyújtsuk
A hagymát vágjuk apróra, és pároljuk puhára. Szórjunk rá 2 ek. curryt, tegyük bele a húst, és pirítsuk 5 percig. Vágjuk le a kenyerek héját, és robotgépb
A hagymát vágjuk apróra, és pároljuk puhára. Szórjunk rá 2 ek. curryt, tegyük bele a húst, és pirítsuk 5 percig. Vágjuk le a kenyerek héját, és robotgépb
Egy tálban a liszthez gyúrjuk a cukrot, a sót, a tojást és a tejben felfuttatott élesztőt. Ezután kinyújtjuk, majd a középső harmadára tesszük a felvert vaj
A darát zsírral és tojással összedolgozzuk, hozzáöntjük a sót, kanállal galuskát formálunk és levesbe főzzük.
A darát megfőzzük a tejben, majd összekeverjük a vajjal, tojással, 10 dkg morzsával, cukorral, sóval, gombócokat formálunk belőle, megfőzzük őket. Végül p
Sütőt melegítsük 180 fokra. Olvasszuk meg vajat, és pirítsuk benne a hagymát és paprikát. Fokhagymát dinszteljük meg.
Húst keverjük össze a hagymás kever
Tésztát készítünk, lisztből, tojásból, sóból, kevés vízből, kisodorjuk, kockákra vágjuk, és megfőzzük. A darát megpirítjuk a zsírban, vízzel felönt
Ugrás a lap tetejére >>