Az összes alapanyagot, a lekvár kivételével jól összegyúrjuk és kettéosztjuk. Előre kikent, kilisztezett tepsibe öntjük a felét, jól megkenjük lekvárral,
Kevés felhevített olajon megfuttatjuk a karikára vágott kolbászt, zöldpaprikát és paradicsomot.
Finomra vágott majoránnával, petrezselyemzölddel és sóval
A burgonyát meghámozzuk, kockákra vágjuk, puhára főzzük, és áttörjük. Kevés tejet meglangyosítunk, belemorzsoljuk az élesztőt, és kovászt készítünk. U
A tojás sárgákból, burgonyából, cukorból, tejfölből, mandulából, felvert tojás fehérjékből tölteléket készítünk, és a rétestészta recept alapján k
A megtisztított gombát felaprítjuk, sóval, borssal, összetört fokhagymával és petrezselyemzölddel ízesítjük, majd forró olajon, lefedve megpároljuk. Ha elf
A krumplit meghámozzuk, megmossuk, felkockázzuk. A vöröshagymát meghámozzuk, felaprózzuk, majd forró olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a krumplit, és így addig p
A krumplit megpucoljuk, megmossuk és 3 mm-es szeletekre vágjuk. A hagymát felkarikázzuk. Az olajat felhevítjük egy serpenyőben, belerétegezzük a krumplit és a h
A hozzávalókat összekeverjük, kicsit állni hagyjuk a hűtőben, ezután, pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, és megsütjük.
Ugrás a lap tetejére >>