Kevés felhevített olajon megfuttatjuk a karikára vágott kolbászt, zöld
paprikát és
paradicsomot.
Finomra vágott
majoránnával,
petrezselyemzölddel és
sóval ízesítjük.
A
lisztből, a lereszelt főtt
burgonyából, a
tejből és a szóda
vízből habverő segítségével elkészítjük a sűrű
burgonyás palacsintatésztát.
sóval,
borssal ízesítjük, és simára keverjük. Ezután kisütjük a palacsintákat.
Megtöltjük őket a kolbászos raguval, majd lazán felcsavarva, kevés olajjal kikent tűzálló tálba helyezzük őket.
tejföllel megkenjük a te
tejüket, és forró sütőben pirosra sütjük.
petrezselyemmel meghintve tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>