A
lisztből, a
sóval és 1,5 dl meleg
vízzel tésztát gyúrunk. Becsomagoljuk, és 1 órát pihentetjük. A mangoldot megtisztítjuk, a leveleket 2-3 percre bő forró
vízben leforrázzuk. Leszűrjük, és lecsöpögtetjük, és csíkokra vágjuk. Az új
hagymát felkarikázzuk, a
fokhagymát finomra vágjuk. A zöldségeket összekeverjük a
sóval,
borssal és a
szerecsendióval. A
sajtot villával összenyomjuk és összekeverjük a zöldségekkel. A tésztát kinyújtjuk, és négyszögekre vágjuk, a szélüket megkenjük
tojásfehérjével, rátesszük a tölteléket, és felgöngyöljük. Az olajat felhevítjük, és a tekercseket 5-8 percig sütjük.
Elkészítési idő: 40 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>