Forrósítsuk fel a
vajat közepes tűzön, süssük meg benne
hagymát 5 perc alatt, keverjük hozzá a
paradicsomszószt és a kolbászt. Öntsük rá a
tejszínt és pároljuk alacsony tűzön 15 percig.
Forrósítsuk fel az olajat alacsony tűzön, és süssük meg benne a
fokhagymát és a
zsályát 3 percig. Adjuk hozzá a bor
sót, a cukrot, a vizet, majd pároljuk 10 percig. ízesítsük
sóval,
borssal és
petrezselyemmel.
Főzzük ki a tésztát
sós
vízben 4-5 perc alatt, szűrjük le és adjuk a szószhoz, majd tegyük hozzá a
tejszínes, kolbászos keveréket. Keverjük össze, szórjuk meg
parmezánnal és tálaljuk.
Elkészítési idő 35 perc.
Nehézségi fok 1.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>