Első lépésként elkészítjük a pitetésztát, ami a következőképpen történik: a lisztből, a vajból, sóból és a cukorból lágy tésztát gyúrunk, hűtőbe
Tészta:
Tegyük egy tálba a lisztet, a fűszereket, a mustárt, a sót és a kockára vágot vajat. Adjuk hozzá a hideg vizet, és gyúrjuk össze. Csomagoljuk alufó
Tészta:
Tegyük egy tálba a lisztet, a fűszereket, a mustárt, a sót és a kockára vágot vajat. Adjuk hozzá a hideg vizet, és gyúrjuk össze. Csomagoljuk alufó
Első lépésként a lisztből, sóból, a tojássárgájából, 4 ek. vízből és a vajból tésztát gyúrunk. Majd a kinyújtott tésztát kiolajozott csatos tortafor
Keverjük össze a lisztet és a tejet. Adjuk hozzá a tojásokat és a vaj felét. Sózzuk, borsozzuk. Keverjük össze a ricottát, a parmezánt, a petrezselymet és a
A kinyújtott tésztát egy tepsibe tesszük úgy, hogy néhány centis pereme is legyen, majd villával megböködjük, és félkészre sütjük. Eközben a rizst a vaj
Nyújtsuk ki a tésztát és tegyük egy kivajazott lepényformába. A szélét a tojássárgájával kenjük meg, majd előmelegített sütőben negyed óráig süssük.
A hozzávalókból gyúrjuk meg a tésztát, majd hagyjuk fél órát pihenni. Vajazzunk ki egy tepsit, majd tegyük bele a kinyújtott tészta 2/3-át. A töltelék hoz
Ugrás a lap tetejére >>