Tészta:
Tegyük egy tálba a
lisztet, a fűszereket, a
mustárt, a
sót és a kockára vágot
vajat. Adjuk hozzá a hideg vizet, és gyúrjuk össze. Csomagoljuk alufóliába, és tegyük 30 percre a hűtőbe.
Töltelék:
Szeleteljük fel vékonyan a
hagymát, és vágjuk karikára a póré
hagymát. A vörös
hagymát pároljuk meg az
olívaolajon, majd adjuk hozzá a póré
hagymát, és lefedve pároljuk 20 percig. Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Nyújtsuk ki a tésztát, és béleljük ki vele a piteformát. Villával szurkáljuk meg.
Verjük fel a
tojásokat, adjuk hozzá a
tejfölt, a
mustárt és a fűszereket.
sózzuk,
borsozzuk. Keverjük bele a
hagymát, és az összevágott kecske
sajtot. Öntsük a tésztára, és süssük 25 percig.
Előkészület: 20 perc, sütési idő: 45 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>