Az élesztőre kevés lisztet szórunk, felöntjük a tejjel, majd felfuttatjuk, és 20 percig kelesztjük. Ekkor adjuk hozzá a maradék lisztet, a vajat, a tojást, só
Készítsük el a tésztát. Keverjük össze a lisztet, a fűszereket, a só, a mustárt és a kockára vágott vajat. Adjuk hozzá a vizet, és gyúrjuk össze. Csomago
A hagymát vágjuk apróra, és pároljuk puhára. Szórjunk rá 2 ek. curryport, a köményt és a szerecsendiót. Tegyük bele a zöldségeket, és pirítsuk 5 percig.
A gombákat folyó víz alatt átöblítjük, lecsöpögtetjük, majd sós vízben negyed óra alatt megpároljuk és leszűrjük.
A tésztát egy nagyobb és egy kisebb
A kinyújtott tésztát készre sütjük, majd még melegen az egyik felét megporcukrozzuk. Amíg a tészta hűl, a porcukorból és a vízből szirupot főzünk, majd
Az élesztőt langyos, cukros tejben megkelesztjük. A tojás sárgáját, a Rama margarinnal kikeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, élesztőt és a sót. Jól öszegy
A hagymát vágjuk apróra, és fedő alatt pároljuk puhára az olajon. A sütőt melegítsük elő 210 fokra.
Mornay-mártás:
A tejet hevítsük fel forráspontig.
A hagymát vágjuk apróra, és fedő alatt pároljuk puhára az olajon. A sütőt melegítsük elő 210 fokra.
Mornay-mártás:
A tejet hevítsük fel forráspontig.
Ugrás a lap tetejére >>