Egy közepes serpenyőben olajat forrósítunk. Kettévágjuk keresztben a csirkecombokat, pontosan a csontok mentén. A kettévágott csirkecombokat besózzuk, meghintj
A forgácsot áztassuk be 30 percre vízbe.
Keverjük össze a chutney hozzávalóit, forraljuk fel, majd vegyük kisebbre a lángot, és forraljuk még 10 percig. Vegy
A megmosott húst leszárítjuk, és sóval, borssal ízesítjük. 1 evőkanál vajat felforrósítunk, majd a hús mindkét oldalát hirtelen megsütjük rajta. Kiszedj
A csirkét feldaraboljuk, a zöldséget apróra vágjuk. Ezután zsíron megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd annyi vizet öntünk hozzá, hogy ellepje. Rántást kész
A megtisztított csirkét, zöldségeket felaprítjuk, és sós vízben feltesszük főni. A víz tetejéről folyamatosan szűrjük le a habot. A hagymát ne aprítsuk f
A megtisztított, feldarabolt csirkét, zöldségeket sós vízbe feltesszük főni. A vaj feléből, lisztből rántást készítünk, a hús levét leszűrjük, hozzák
A megtisztított csirkét, zöldségeket felaprítjuk, és sós vízben feltesszük főni. A víz tetejéről folyamatosan szűrjük le a habot. A hagymát ne aprítsuk f
Elkészítése hasonlít a becsinált csirke receptjére, annyi különbséggel, hogy itt a zöldségeket egészben főzzük meg, és a hagymával, borssal együtt szint
Ugrás a lap tetejére >>