Egy lábosban összekeverjük a bort, a szójaszószt, a gyömbért, a sherryt és a cukrot, majd sűrűre főzzük, és a chilit csak ekkor szórjuk bele. A húst és a
A libacombokat bepácoljuk a sóval, borssal,tört fokhagymával,szójaszósszal.2óra pihi....
Kiolajozott tepsiben alufóliával kb 1 órára 150 fokon puhára párolj
Az almát hámozzuk meg, és vágjuk négybe. Tegyük egy lapos edénybe, öntsük rá a pálinkát.
A hagymákat vágjuk apróra, és keverjük össze az apróra vágot
A csirkemellről távolítsuk el a bőrt és filézzük ki. 4 szép melldarabot késsel szúrd fel hosszában, és a nyílást töltsd meg aszalt szilvával a végét ped
A szilvát beáztatjuk a vörösborba. A csirkemellet fűszerezzük sóval és borssal, majd töltsük meg a boros szilvával. Szórjuk meg sóval, borssal, kakukkfűvel
A szilvát 15-20 percre a borba áztatjuk, majd a sóval, borssal megszórt hússzeletekre tesszük. Feltekerjük, fogpiszkálóval megtűzzük, majd duplán bepanírozzu
Felhevített olajon a csíkokra vágott szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a félkarikára vágott vöröshagymát,és ha a hagyma is lepirult a csíkokra vágott húst
Keverjük össze a fűszerkeverék hozzávalóit. Metsszük be a kacsa bőrét, majd kenjük be a fűszerkeverékkel, és pihentessük 20-30 percig. Készítsük elő a p
Ugrás a lap tetejére >>