A csirke combokat megtisztítjuk majd bepácoljuk a fűszerekkel és leöntjük a olívaolajjal. Hagyjuk állni 1-2 órát. A burgonyát főzzük félig majd egy tepsiben
A csirkét megtisztítjuk, alaposan megmossuk, majd sóval, borssal, gyömbérrel ízesítjük. A chilikrémhez hozzáadjuk az olajat, borsot és gyömbért, majd a ráke
A libamellek bőrét óvatosan bevagdossuk, majd zsiradék nélkül sütőedénybe tesszük, bőrös felükkel lefelé, és öt-hat percig pirítjuk. Ezután megfordítju
Az almát és a libamáját megmossuk, megtisztítjuk, és felvágjuk őket. A forró olajba dobjuk bele a zsályalevelet, és forgassuk át. Miután átforgattuk vegyük
A csirkét megmossuk, leszárítjuk, majd négy részre vágjuk. Sóval és curryvel fűszerezzük, majd forró olajban megpirítjuk. A hagymát felaprítjuk, az almát
A fácánt megtisztítjuk, bőrét bevagdossuk, és szalonnaszeletekkel megtűzdeljük. Az olajat felhevítjük, majd a fácánt megpirítjuk benne. Kevés borral felönt
A fácán mellén és combján egy éles késsel lyukakat csinálunk, majd megtűzdeljük a szalonna darabokkal. Ezután a felforrósított zsiradékban megpirítjuk mind
Pucoljuk meg az almákat és magozzuk ki.
A vajon futtassunk meg 2 nagy felkockázott almát, majd dolgozzuk hozzá a zsemlemorzsát és a sonkát. Süssük néhány per
Ugrás a lap tetejére >>