Mindegyik csirkemellhez vajazzunk meg egy alufóliát. Vajazzunk ki egy sütőlemezt is.
Keverjük össze a töltelékhez valókat.
Csirkemellbe vágjunk zsebet, és t
A csirkét megtisztítjuk, majd sóval ízesített vízben megfőzzük. Kiszedjük, és melegen tartjuk. A levéből kiszedünk fél litert, belekeverünk 6 dkg vajat, é
A csirkét megmossuk, feldaraboljuk, megsózzuk, és olajban kisütjük, majd cseréplábosba tesszük. A csirke olajában megpirítjuk a felszeletelt fokhagymát, és az
A megtisztított csirkét vágjuk darabokra.
A zúzott fokhagymát és az összevágott hagymát futtassuk meg a vajban, majd keverjük hozzá a húst is. Fűszerezzük
A csirkemelleket sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalát megsütjük. A megmaradt olajban megpirítjuk a felszeletelt paprikákat és gombát, valamint a felaprózott
A nyársakat hideg vízbe áztasd 30 percre.A joghurtot,fokhagymát,paprikát,köménymagot,citromlevet,petrezselyem zöldjét,oreganót,és a borsot keverd össze egy ed
A húst egy lábosba tesszük, hozzáadjuk a gyömbért és az újhagymát, majd felöntjük vízzel. Forrástól számított fél órát főzzük, majd a húst kiszedjü
Melegítsük elő a sütőt 160 fokra. Forrósítsunk egy serpenyőben olajat, és tegyük bele a csirkemelleket a bőrös felükkel lefelé. fedjük le, és süssük kis
Ugrás a lap tetejére >>