A csirkét megtisztítjuk, majd vizet adunk hozzá. A hagymát felkarikázzuk, majd a babérlevéllel együtt a csirkéhez adjuk. Sóval ízesítjük, és készre főzzü
Mexikói tehénborsó- és kukoricasalsa:
Fél csésze szárított tehénborsó, vízbe áztatva, 1 cső kukorica, 1 piros kaliforniai paprika finomra vágva, 1 kis fej
A húst csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd a felaprított hagymával olajon megpirítjuk. Hozzáöntjük a mártást, majd 10 percig lassú tűzön főzzük.
A
A sütőt melegítsük elő 220 fokra. A csirkét verjük laposra a húsklopfolóval. A hús egyik oldalát kenjük meg 2 evőkanálnyi mustárral. Tegyük a szeletekre s
A csirkét megtisztítjuk, darabokra vágjuk, sóval, borssal ízesítjük, majd olajat hevítünk, és minden oldalát megpirítjuk benne. Felengedjük a levessel, majd
A húst felszeleteljük, kikloffoljuk, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A zsírját leöntjük, hozzáadjuk a vajat, spárgamártást, és ös
Szeleteljük fel vékony csíkokra a csirkehúst, majd a hosszában kettévágott paprikát is. Serpenyőben felforrósított olajba tegyük be őket. Pirítsuk 3 percig
A csirkemelleket lisztbe forgatjuk, majd olajon megpirítjuk. Ezután hozzákeverjük a felaprózott fokhagymát és a felszeletelt gombát. Néhány perc elteltével bel
Ugrás a lap tetejére >>