A sütőt melegítsük elő 220 fokra. A csirkét verjük laposra a húsklopfolóval. A hús egyik oldalát kenjük meg 2 evőkanálnyi mustárral. Tegyük a szeletekre spárgát és tekerjük fel. Süssük 5 perc alatt barnára az olajon, gyakran megforgatva. Szedjük ki és tegyük félre. A csirkét borítsuk be a sonkával. Tegyük egy rétegben a tepsibe, és süssük, amíg megpuhul. Az újburgonyát 10-15 perc alatt főzzük meg forró, sós vízben, majd szűrjük le. A csirkét újburgonyával és zöldsalátával tálaljuk.
Elkészítési idő 45 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom