Pucoljuk meg és magozzuk ki az almákat. A ranettalmát szeleteljük fel, hintsük meg a porcukorral és öntözzük meg a calvadossal. A sütni való almákat hagyjuk e
A pulykamellett kiklopfoljuk, és megsózzuk. A hagymát felkarikázzuk, az almát cikkekre vágjuk. Egy tűzálló tálat kikenünk, és beletesszük a húst. Tetejére
Cukrot karamellizáljuk, hozzáadjuk a hagymát és megpirítjuk. Felöntjük fehérborral, és beletesszük a kockára vágott almát. Hozzáöntjük az almalevet, és t
A combokat sózzuk és borsozzuk meg, és olvasztott vajban pirítsuk meg mindkét oldalukat. Csöpögtessük le, és tegyük félre. Az almát hámozzuk meg, magozzuk ki
A lila hagymát és az almát megtisztítás után vágd cikkekre.Egy serpenyőben forrósíts fel az olajat,a zsályalevelet forgasd át benne nagy lángon.Ezután tedd
A megtisztított pulykát mossuk meg hideg vízben alaposan, majd sóval és kakukkfűvel dörzsöljük be jól. Szobahőmérsékletű vajjal kenjük be, majd tegyük eg
A csirke melleket szeletekre vágjuk,majd negyedeljük.
A szalonna szeleteket tűz álló edény aljára fektetjük és rá rakjuk a kissé ki veregetett, sóval borssa
Az almát hámozzuk meg, és vágjuk négybe. Tegyük egy lapos edénybe, öntsük rá a pálinkát.
A hagymákat vágjuk apróra, és keverjük össze az apróra vágot
Ugrás a lap tetejére >>