Főzzük meg a burgonyát sós vízben, hámozzuk meg, és vágjuk 2 cm vastag szeletekre. Hámozzuk meg a zellert, és vágjuk fel kis kockákra. Daraboljuk fel a sárga
A tonhalat felkockázzuk, majd egy lábosba három deci ecetes-sós-cukros vizet töltünk, ebbe tesszük a halakat, felforraljuk, majd még kb. három percig főzzük, e
A burgonyákat sós vízben 25-30 percig főzzük, majd meghámozzuk, felkarikázzuk. A krumplit, a felkarikázott uborkát és a felszeletelt hagymát egy salátástálb
A kefirt egy tálba tesszük, majd hozzákeverjük az olajat, a törött borsot, a citromlevet, a cukrot, a reszelt rokfort felét, a zöldhagyma felkarikázott zöld ré
A kagylókat mossuk meg, a zártakat dobjuk ki. Tegyük egy nagy lábosba, és főzzük 5 percig. Amelyik nem nyílott ki, dobjuk ki. Hűtsük le, és vegyük ki a kagyl
A majonézt összekeverjük a tejföllel, a kefírrel, a mustárral, a törött borssal és a sóval. A hagymát meghámozzuk, felkockázzuk, és egy levesszűrőbe tessz
A főtt burgonyát felkockázzuk, és egy salátástálba rakjuk. A zellert, a vöröshagymát felaprózzuk, majd a mustárral, az olajjal, a sóval, borssal és a citrom
A burgonyát hámozzuk meg, és vágjuk kisebb darabokra. Forraljuk egy nagy lábosban sós vizet, és tegyük bele a burgonyát. Főzzük 10 percig, majd szűrjük le,
Ugrás a lap tetejére >>