A héjában főtt krumplit meghámozzuk, majd felkockázzuk, és egy salátástálba tesszük. Egy lábosba vizet töltünk, ecetet, sót teszünk bele, majd ebben kb. t
A mazsolát megmossuk, megtisztítjuk, egy lábosba tesszük, majd hozzáöntjük a citromlevet és annyi vizet, hogy ellepje. Így felforraljuk, majd kb. húsz percig á
Egy lábosba kb. fél liter vizet töltünk, majd ecetet, cukrot és sót teszünk bele, és felforraljuk. Ezalatt a lila hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk, majd az
A kagylót leszűrjük, levét egy tálba öntjük, és belekeverjük a majonézt, a salátaolajat, a tejfölt, a citromlevet, a konyakot, a reszelt citromhéjat, a borso
Főzzük 10 percig a krumplit. Leszűrés után tegyük egy tálba. Forgassuk meg a forró krumplit az olajba. Sózzuk- borsozzuk és adjuk hozzá a köményt. Tegyük f
A tejfölt egy tálba tesszük, majd belkeverjük a krémsajtot, a kefirt, az összepréselt fokhagymát, sózzuk, borsozzuk. A zellerzöldet megmossuk, felaprózzuk, maj
A retket megtisztítjuk, lereszeljük, majd megsózzuk, és állni hagyjuk kb. 30 percig. Eközben a krumplit meghámozzuk és felkarikázzuk. A tejfölhöz hozzákeverj
A póréhagymákat mossuk meg és főzzük 12-25 percig sós forrásban lévő vízben. Konyharuhában szárítsuk le. A burgonyát főzzük sós vízben, vagy pároljuk
Ugrás a lap tetejére >>