A tejfölt egy tálba tesszük, majd hozzákeverjük a birsalmalevet, a savanyúkáposztalevet, a mézet, a sót, a borsot és a szegfűszeget. A savanyú káposztát fel
A kefirt egy tálba tesszük, majd hozzákeverjük az olajat, az almaecetet, az összepréselt fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, a cukrot és a szegfűszeget is beleszórj
A grapefruitot kicsavarjuk, majd levét egy tálba tesszük, és hozzákeverjük a majonézt, a tejfölt, az összepréselt fokhagymát, a felaprózott petrezselymet, só
A krumplit héjában megfőzzük, a zöldségeket pedig megtisztítjuk és addig pároljuk, amíg félpuhák nem lesznek. A főtt burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk,
A burgonyát főzzük meg sós vízben. A tojásokat 10 percen át főzzük, majd pucoljuk meg és vágjuk durvára. A sonkaszeleteket egy serpenyőben 1 evőkanál olajo
Hámozzuk, majd mossuk meg a krumplit és sós vízben főzzük puhára. Vágjuk karikákra és helyezzük el egy salátástálon. A keményre főtt tojást is szeletelj
A burgonyát héjában főzzük meg, hámozzuk meg, és vágjuk kockákra. Tegyük ecetes, sós vízbe. A tojássárgákat keverjük el egy kevés cukorral, a tejföllel,
A burgonyát és a kolbászt szeleteljük fel, és kisség süssük meg. Ízesítsük a fehérborecettel, a szőlőolajjal, és a fehérborecettel.
Előkészület: 10 pe
Ugrás a lap tetejére >>