A kefirt egy tálba tesszük, majd hozzákeverjük az olajat, az összepréselt fokhagymát, a mustárt, a borsot és a felaprózott petrezselymet. A krumplit meghámozzu
A főtt krumplit meghámozzuk, felkarikázzuk, a hagymát megpucoljuk, felkarikázzuk, besózzuk, majd negyed órát állni hagyjuk. Eközben a majonézt egy tálba tessz
A főtt krumplit meghámozzuk, majd állni hagyjuk, hogy kihűljön. Eközben a vöröshagymát meghámozzuk, felaprítjuk, és olajon üvegesre pároljuk, majd beleszór
A ketchupot és a majonézt egy tálba tesszük, majd hozzákeverjük az összepréselt fokhagymát, a curry-, és gyömbérport, a borsot. A krumplit meghámozzuk, felcs
A kefirt egy tálba tesszük, majd hozzákeverjük a májkrémet, a porcukrot, a konyakot, a pástétomfűszert, a mustárt, sózzuk, borsozzuk. A húslevest felforraljuk
A vöröshagymát meghámozzuk, felkarikázzuk, majd forrásban lévő vízbe tesszük, újra felforraljuk, és még kb. három percig főzzük így, végül leszűrjük.
Főzzük meg a burgonyát, vágjuk félbe és szeleteljük vastagabb darabokra. Ha akarjuk hámozzuk meg.
Főzzük keményre a tojást, és vágjuk nagyobb darabokra. V
A ketchupot egy tálba tesszük, majd hozzákeverjük a tejfölt, a citromlevet, az erős paprikát, az olajat, a törött borsot, a porcukrot és a sót. A zöldségkeve
Ugrás a lap tetejére >>