» 1 zacskó mexikói zöldségkeverék » 40 dkg főtt burgonya » 1 mokkáskanál erős paprika » 1 1/2 dl ketchup » 1 1/2 dl tejföl » 4 ek. olaj » 1 ek. citromlé » 1 mokkáskanál törött fekete bors » só » 1 tk. porcukor » csipetnyi tört köménymag
A ketchupot egy tálba tesszük, majd hozzákeverjük a tejfölt, a citromlevet, az erős paprikát, az olajat, a törött borsot, a porcukrot és a sót. A zöldségkeveréket sós vízben addig főzzük, amíg félpuha nem lesz, majd az egészet a csípős mártásba tesszük. A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, majd ezt is a tálba tesszük, hagyjuk kihűlni, és a hűtőben pár órát állni hagyjuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom