A krumplit főzzük 20 percig forrásban lévő sós vízben. Amikor kész öntsük le róla a vizet és tegyük félre. A szalonnát vágjuk fel kis darabokra. A mentale
A burgonyát 1 órán át közepes lángon főzzük lefedve. A meghámozott hagymát vékonyra szeleteljük. Ezután vinaigrette-öntetet készítünk az olajból, a must
A burgonyát főzd meg héjában. A majonézt keverd simára tejföllel, add hozzá a citrom levét, őrölt borsot,sót, apróra vágott tárkonyt és borsikafüvet.
A
A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, és egy salátástálba tesszük. Az alma magját kiszedjük, felkockázzuk, majd citromlevet locsolunk rá. A tojások héját le
A húslevest egy tálba öntjük, majd hozzákeverjük a tejfölt, a majonézt, az összepréselt fokhagymát, a borsot, a gyömbért, a citromlevet és a sót. A húst,
A krumplit megmossuk, majd héjában megfőzzük, meghámozzuk, és felkockázzuk. A sonkát apróra ledaráljul, majd a tejfölbe keverjük a citromlével, a sóval, a f
A burgonyát hámozzuk meg, vágjuk apróra, és forrásban lévő sós vízben főzzük meg 10 perc alatt. Karikázzuk fel a kolbászt, tegyük a burgonyához. Keverjük
A majonézhez adjuk a tejszínt, a citromlevet, sóval, borssal ízesítjük, majd az egészet alaposan összekeverjük, és a hűtőben állni hagyjuk. Eközben a krumpl
Ugrás a lap tetejére >>