A krumplit egy nappal a saláta készítése előtt megfőzzük, meghámozzuk, majd egy napig a hűtőben állni hagyjuk. Másnap lereszeljük, csakúgy, mint a kovászos
A sütőtököt megsütjük, hagyjuk kicsit kihűlni, majd leturmixoljuk. Ezután a tököt egy tálba tesszük, hozzákeverjük a kefirt, a mustárt, a paradicsompürét
A burgonyát és a kacsamellet vágjuk fel, és kissé süssük meg. Adjuk hozzá a fehérborecetet, a szőlőmagolajat és a fehérbort.
Előkészület: 10 perc, süt
A megmosott burgonyát főzd puhára a héjában. Hideg vízzel öblítsd, hámozd meg. A majonézes változathoz vágd apró kockákra, öntözd meg borecettel, cukorral
A céklalevet egy tálba tesszük, sót szórunk bele, majd beletesszük az egyik megtisztított, lereszelt vöröshagymát, és a felkockázott krumplit. Így a hűtőbe
A kefirt egy tálba tesszük, majd hozzákeverjük az olajat, a felaprózott kaprot, sózzuk, borsozzuk. A paprikát és a krumplit felkockázzuk, és egy salátástálba
A krumplit megfőzzük, majd meghámozzuk, és felkarikázzuk. A kefirt egy tálba tesszük, és hozzákeverjük a juhtúrót, a felaprózott kaprot, majd ízlés szerint
A burgonyát megfőzzük, majd megtisztítjuk, és felkarikázzuk. Eközben a felkarikázott újhagymát megpirítjuk, majd felöntjük az alaplével, a fehérborecettel
Ugrás a lap tetejére >>