A
céklalevet egy tálba tesszük,
sót szórunk bele, majd beletesszük az egyik megtisztított, lereszelt vörös
hagymát, és a felkockázott
krumplit. Így a hűtőben állni hagyjuk egy éjszakán keresztül. A
joghurtba szórjuk a reszelt
tormát, a
borsot, a
köménymagot, a
sót, a cukrot, és beleöntjük az olajat illetve 2-3 ek.
céklalevet, majd az egészet összekeverjük. A
burgonyát leszűrjük, és egy
salátástálba tesszük, majd az
alma magját kiszedjük, felkockázzuk, és ezt is a tálba tesszük. A másik vörös
hagymát megtisztítjuk, felaprózzuk, és a mártással együtt ezt is a
krumplihoz adjuk. Az egészet alaposan átkeverjük, majd a hűtőben pár órát állni hagyjuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>