A csicseriborsót pürésítjük, majd belekeverjük az összepréselt fokhagymát, a koriandert, a hagymát és a korianderlevelet. Ezután a felvert tojást is beleönt
A megtisztított madarak nyakát és lábszárát levágjuk. Alaposan megmossuk, és behajtjuk a szárnyakat, majd forró vajon addig pirítjuk amíg barna nem lesz, és
A megtisztított halat megsózzuk, megborsozzuk, majd tepsibe tesszük és majoránnát szórunk rá. Közepes hőmérsékleten 20-25 percig sütjük, majd a tejszínt é
A csirkét feldaraboljuk és sóval ízesítjük, majd az olajban párolt hagymát rátesszük és paprikát szórunk rá. Amikor kicsit megpirult, felöntjük a levessel
Egy üvegtálat kibélelünk a salátalevelekkel, és rárétegezzük a felszeletelt zöldségeket, a tojást és a tonhalat. Minden rétegre öntünk a salátaléből, a
A rizst, a felaprított hagymát és 1 összezúzott fokhagymát olajon megpirítunk. Amikor a rizs megbarnult, sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk a petrezselymet. Felen
A káposztát félbevágva sós vízben 3 percig főzzük.
A hagymát felaprítjuk, majd a zsíradékon megpirítjuk, rátesszük a rizst és felengedjük a levessel. La
A hagymát felaprítjuk, és az olajban megpároljuk. Rászórjuk a lisztet, és kicsit megpirítjuk. Hozzáöntjük a levest, sóval, borssal, citromlével és fodorment
Ugrás a lap tetejére >>