Először a tésztát készítjük el: a lisztet, sót, búzadarát összeöntjük, majd vizet adunk hozzá, és csomómentesre keverjük. Állni hagyjuk kb. fél órát,
A burgonyát és a tojást négybe vágjuk. A zöldborsót megfőzzük, majd a burgonyához keverjük. Sóval, borssal, tárkonnyal ízesítjük, hozzáöntjük az olajat
A húst megfőzzük, majd feldaraboljuk. A paradicsomot és a tojást meghámozzuk, majd felszeleteljük, és összekeverjük a hússal. Hozzáadjuk a joghurtmártást,
A megpucolt hagymát daráljuk le a hússal és a petrezselyemmel. Egy tálban elkeverjük a fűszerekkel (só, bors, pirospaprika), majd ezt a keveréket egy zsírral ki
Tisztítsuk meg, és vágjuk kockákra a birkahúst. Tegyük a húst serpenyőbe, és kevés olajon pároljuk kissé meg. Szórjuk meg fűszerekkel (só, bors, pirospapri
A vajat összemorzsoljuk a liszttel, majd beleöntjük a vizet, kidolgozzuk, és 1-2 órát állni hagyjuk. Kis gömböket formálunk belőle, kicsit ellapítjuk őket, m
A hagymát felszeleteljük, és olajon üvegesre pároljuk. Az erőlevest felforraljuk, hozzáadjuk a hagymát, belekeverjük a fűszereket és a sót, majd másfél ór
A halat sós vízben megfőzzük. Utána kifilézzük, és felaprítjuk.
A hagymát felaprítjuk, a vajon megpároljuk, rászórjuk a babérlevelet, majd az egészet a
Ugrás a lap tetejére >>