A lisztet összegyúrjuk a tojással, a tojássárgájával és a vízzel. Sózzuk, borsozzuk, majd 2 órát állni hagyjuk.
A töltelékhez a húst összedolgozzuk a fe
A joghurtot kikeverjük a hideg levesel.
A lisztből a vajjal rántást készítünk, ráöntjük a levest, sóval, borssal, fodormentával ízesítjük, és 6-7 percig
A lisztet kikeverjük az összezúzott fokhagymával, a vízzel, a cukorral, a mustárral és a tárkonnyal, majd tűz felett besűrítjük. Amikor kihűlt, hozzáadjuk a
A fokhagymát összezúzzuk, és a joghurttal és ecettel elkeverjük. A káposztát lereszeljük, majd a beleforgatjuk. Paradicsomszeletekkel díszítjük.
A húst felkockázzuk, ecetes ruhával áttöröljük, majd negyed óráig vajban pároljuk. Hozzáadjuk a felszeletelt sárgarépát, pár percig pároljuk, majd a több
A kuszkuszkészítő alsó részében kezdjük el sütni a húst egy kis olajon és adjuk hozzá az összevágott hagymát. Közben fűszerezzük ízlés szerint sáfrán
Egy serpenyőben pároljuk meg a gombát némi vajon, majd tegyük egy tálba, és keverjük el a krémsajttal, a fűszerekkel, a citrom reszelt héjjával és a tojásfe
A babot egy éjszakára vízbe áztatjuk. A vajat felhevítjük, majd a csirke minden oldalát megpirítjuk benne. Kiszedjük, és melegen tartjuk. A maradék vajon megfu
Ugrás a lap tetejére >>