A babot egy éjszakára
vízbe áztatjuk. A
vajat felhevítjük, majd a csirke minden oldalát megpirítjuk benne. Kiszedjük, és melegen tartjuk. A maradék
vajon megfuttajuk a felkockázott bárányhúst, majd a csirkéhez adjuk. Vizet öntünk rá, és belekeverjük a fűszerek felét. A babot leszűrjük, majd megsütjük a
vajban. A csirkéhez keverjük, majd magas fokozaton főzzük egy ideig. Utána alacsony fokozaton forraljuk. A
gombát megtisztítjuk, megfuttatjuk a
vajban, majd a zsiradék 3/4 részével együtt a húshoz adjuk. A maradék fűszereket és a
vajat is belekeverjük. Amikor a hús megpuhult, leszűrjük, majd a húst a babbal és leszűrt lével tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>