A húst sóval, borssal és paprikával bedörzsöljük.
A metélőhagymát belekeverjük a borba, a húsra öntjük, és 2-3 órát állni hagyjuk.
Utána egy kivaja
Áztassuk be a rizst sós vízbe pár percig, majd mossuk át tízszer. Egy serpenyőben pirítsuk meg a vajon a cérnametéltet, mjajd adjuk hozzá a húslevest is. Forr
Meghámozzuk, és negyedeljük az almát, majd a vajon megpirítjuk. Kiszedjük, üvegtálba tesszük, és a cukor, fahéj és gyömbér keverékével megszórjuk.
A paradicsomot, a zöldhagymát és az uborkát vékonyan felszeleteljük, majd rétegezve a petrezselyemmel együtt egy tálba tesszük őket.
A tejszínt felverjük,
Az ananászkarikák közepét megtöltjük a sajttal, rászórjuk a porcukrot, és jól behűtjük.
A hagymát felszeleteljük, olajban megsütjük, majd rátesszük a feldarabolt paradicsomot és a combokat. Sózzuk, borsozzuk, majd 2 l vízzel felengedjük, és puhár
Főzzük az árpagyöngyöket puhára egy edényben (sós vízben). Mikor már megpuhultak tegyük őket leszűrve egy tálba. Hozzákeverjük a zúzott fokhagymát és
Egy tűzálló tálat kivajazunk, egyenként belefektetjük a réteslapokat, mindegyiket megkenjük olvasztott vajjal, és megszórjuk mandulával, a legfelső kivételé
Ugrás a lap tetejére >>