Répát ledaráljuk, összemixeljük a többi hozzávalóval és koktélos poharakba, szívószállal tálaljuk.
A currypasztát higítsuk fel a mogyoróolajjal, és a halszósszal. Keverjük bele a cukrot, a taparindmasszát, és az őrölt földimogyorót. Keverjük bele a kókusz
A sonkát felaprítjuk, és összekeverjük a tyúkhússal. Egy lábosban 5-6 kanál olajat forrósítunk, a fokhagymát megpirítjuk ,majd kivesszük. A lábost levessz
190°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 5-ös fokozat. Az olajjal locsoljuk meg a spárgát és rakjuk egy tepsibe. Sózzuk- borsozzuk és a bazsalikoml
A főtt, forró orzót a sütőtökkel és a parmezánnal összekeverjük. Az olívaolajat, a citromlevet és a fokhagymát is összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, és az
Mossuk meg a gesztenyét, és a tetején vágjuk fel a héját négybe. Ezután forró sütőben süssük 3 percig. Vegyük ki a sütőből, és tisztitsuk meg úgy, hogy
Besamelmártás: olvasszuk fel a vajat. Kevergetés mellet adjuk hozzá a lisztet, öntsük hozzá a tejet. Főzzük 5 percig. Ízesítsük sóval, borssal, citromlével
Forraljuk fel a vizet, majd öntsük rá a kuszkuszra és 1 evőkanál olajjal. Fedjük le és pihentessük addig, amíg a kuszkusz magába szívja a vizet. Tegyük egy t
Ugrás a lap tetejére >>