» 400 g tonhal konzerv » 250 g előfőzött kuszkusz » 150 g felezett koktélparadicsom » 100 g kimagozott kalamata olajbogyó » 300 ml víz » 60 ml extraszűz olívaolaj » 3 evőkanál finomra vágott petrezselyem » 1 vékonyra szeletelt uborka » 1 vékonyra szeletelt lila hagyma » 1 citrom frissen facsart leve » só és frissen őrölt fekete bors » pita a tálaláshoz
Forraljuk fel a vizet, majd öntsük rá a kuszkuszra és 1 evőkanál olajjal. Fedjük le és pihentessük addig, amíg a kuszkusz magába szívja a vizet. Tegyük egy tálba és villával lazítsuk fel. Keverjük bele a hagymát, az uborkát, a paradicsomot, az olajbogyót, a tonhalat, a petrezselymet, a citromlevet és a maradék olajat. Rázzuk össze, majd sózzuk, borsozzuk és pitával tálaljuk.
Elkészítési idő 15 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom