» 35 dkg zsenge spárga, megtisztítva » 1 kis marék friss bazsalikomlevél » 4 vékony szelet pármai sonka » 30 ml (2 evőkanál)olívaolaj » Só és őrölt fekete bors
190°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 5-ös fokozat. Az olajjal locsoljuk meg a spárgát és rakjuk egy tepsibe. Sózzuk- borsozzuk és a bazsalikomlevelet szórjuk rá. Keverjük óvatosan össze és a tepsiben terítsük szét. A sonkát rakjuk a spárga tetejére, rakjuk be a sütőbe és 10-15 percig, vagy míg a sonka ropogóra nem sül süssük. Tálaljuk azonnal.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom