Keverjük össze a fűszeres krém hozzávalóit. A borda zsírjába 3-4 szer vágjunk bele 1 cm-es mélyedést, majd kenjük be a krémmel. a csontokat tekerjük be alu
Tegyük fel a combot 1 órára vízben főni. Keverjük össze a citrom levét egy kevés mézzel. Vegyük ki a húst, helyezzük egy tepsibe, kenjük be a citromos méz
Az ürücombot csontozzuk ki, és több helyen szurkáljuk meg. A nyílásokba szurkáljuk bele a fokhagymagerezdeket. Forró zsírban süssük át mindkét oldalát. A z
Öntsük fel a babot vízzel, adjunk hozzá egy hagymát, amibe nyomjunk szegfűszeget. Tegyünk bele egy felvágott répát, a megtisztított fokhagymát és egy kis ola
Robotgépben dolgozzuk össze a hagymát, a fokhagymát, a csilit és a koriandert. Tegyük hozzá a húst, a morzsát, a tojást, a római köményt, a koriandert, a só
A húst a fűszerekkel, a gyömbérrel, sóval, borssal ízesítjük, majd felgöngyöljük, megtűzzük, és jénaiba tesszük. Kevés vizet öntünk alá, majd magas fo
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát és a fokhagymát, megfűszerezzük, és a húst is elkezdjük benne pirítani a borsóval. Keverjük még hozzá
Egy nagy edényben keverd össze a hozzávalókat.A masszából formázz kolbászkákat,és szúrd őket pálcákra.Helyezd őket egy tálcára,és éjszakára tedd a hű
Ugrás a lap tetejére >>