Nyársra először szalonnát húzunk, aztán a húsdarabokat. Parázs fölé tesszük, és megsütjük. A lecsörögő zsírt a kenyérre tesszük. Uborkával tálaljuk.
Tisztítsuk meg a húst, vágjuk kockákra és adjunk hozzá annyi vizet, hogy ellepje. Ha felfőtt, vegyük lejjebb a tüzet és dolgozzuk bele a felkarikázott répáka
Vágjuk fel finomra a mogyoróhagymát. Keverjük össze az ecetet, citromlevet, olajat, aprított mogyoróhagymát, levendulaszirmokat, borsot és a sót.
Borítsuk be
Egy tálban összekeverünk 2 kanál olajat, az ecetet, a rozmaringot és a bazsalikomot, majd a húst 2 órára ebbe pácoljuk. Ezután 2 ek. olívaolajban minkét fel
A sütőt melegítsük elő 240 fokra. Turmixoljuk össze a petrezselymet, a pisztáciát, a fenyőmagot és a tapenade-ot. A kenyeret áztassuk vízbe, majd nyomkodjuk k
A sütőt melegítsük elő 240 fokra. Turmixoljuk össze a petrezselymet, a pisztáciát, a fenyőmagot és a tapenade-ot. A kenyeret áztassuk vízbe, majd nyomkodjuk k
Az összepréselt fokhagymát olajon megpirítjuk, majd rátesszük a bárányszeleteket, és mindkét oldalukat megpirítjuk. Ezután felöntjük a borral, majd néhány
Melegítsünk elő egy sütőlapot a grillsütőn. Keverjük össze a mazsolát, a sajtot, a fenyőmagot, és a petrezselymet. A bordák középvonalában alakítsunk ki
Ugrás a lap tetejére >>