A fűszerkeverékhez serpenyőben 2-4 percig pirítsuk meg az édesköménymagot, közben rázzuk meg. Hagyjuk kihűlni, majd őröljük finomra. Tegyünk félre fél te
A csülköt sózzuk, borsozzuk, fokhagymával és kakukkfűvel bedörzsöljük, majd olajon megpirítjuk. Ezután egy lábosba tesszük, felöntjük a borral, hozzáadjuk
A megtisztított hússzeletekbe halmozzuk a barackot, hajtsuk össze és rögzítsük fogpiszkálóval. Öntözzük meg olívaolajjal, hintsünk rá rozmaringot és hagyj
A megpucolt burgonyát karikázzuk fel, sós vízben pároljuk meg, szűrjük le és halmozzuk a megtisztított dagadóra. Hintsük meg sóval, borssal és rozmaringgal.
Eltávolítjuk a bordákat. Éles késsel bespékeljük, egyikbe fokhagymadarabkát, másikba szalonnacsíkot dugunk. Fűszerekkel bedörzsöljük, és alufóliával alap
A húst sózzuk, borsozzuk, fokhagymával bedörzsöljük. Egy kivajazott jénaiba szórjuk a rozmaringot, rátesszük a húst és a felszeletelt zöldségeket. A tetejé
A sütőt melegítsük elő 180 fokra. Keverjük össze a paradicsomot, a felszeletelt lila hagymát, és az apróra vágott mentát. Fűszerezzük, és egy kanállal zú
A sütőt melegítsük elő 180 fokra. Keverjük össze a paradicsomot, a felszeletelt lila hagymát, és az apróra vágott mentát. Fűszerezzük, és egy kanállal zú
Ugrás a lap tetejére >>