Süssük meg zsíradék nélkül roston a bordákat. Fűszerezzük sóval és borssal. Olvasszuk meg a vajat és a mézet, majd ízesítsük az ecettel és a rozmaringgal
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. A húst dörzsöljük be sóval. Keverjük össze a mustárt, a kakukkfüvet és az olajat, majd kenjük be vele a húst. Tegyük s
Keverjük össze a páclé hozzávalóit, majd tegyük bele a báránycombot. Pácoljuk két napig, majd süssük meg a páclében.
Előkészület: 15 perc.
Sütési id
A húst felkockázzuk. Az olajat elkeverjük 0,5 dl vízzel, a fűszerekkel és egy felaprított babérlevéllel. Felöntjük a borral és a citromlével. Belenyomjuk a f
Készítsük el a páclevet a hozzávalókból, majd 3-6 órát pácoljuk benne a húst. Serpenyőben süssük meg a húst, és saláta kíséretében tálaljuk.
Előké
Egy tálban összekeverjük az olajat, a citromlevet, a bort, a oregánót, babérlevelet, sót, borsot. Ebben pácoljuk egy éjszakán keresztül a felkockázott húst.
A hús mindkéát oldalát süssük elő, majd vegyük ki az edényből, töröljük ki a zsiradékot, és tegyük vissza a húst. Locsoljuk meg a fehérborral, az olíva
A húst és a bort felforraljuk, majd beletesszük az elnegyedelt hagymát és a húst. Forrástól számított negyed óra után a répát is hozzáadjuk, és még 15 pe
Ugrás a lap tetejére >>