A sambal oeleket és a curryport elkeverjük az apró darabokra vágott sertéshússal. Forró olajban átsütjük az 1 cm-es kockákra vágott ananászt, ha elkészült,
A húst felszeleteljük, majd a wokban mindkét oldalát megpirítjuk. Ekkor hozzáadjuk a hasábokra vágott cukkinit, a felkarikázott hagymát, az összepréselt fokha
A kínai kelt mossuk meg, a leveleit vágjuk hosszában félbe, majd csíkokra. A sárgarépát pucoljuk meg, és vágjuk vékony szeletekre. a gombát dörzsöljük meg,
Az edénybe összekeverjük a szójaszószt, a paradicsompürét, a barnacukrot és 2 evőkanál almaecetet, egy másik edényben pedig a zöldséglevesbe öntjük a kem
A burgonyát csepegtessük le, és villával nyomkodjuk szét. Keverjük hozzá a mákot, a lisztet és a cukrot. A tojásokat verjük fel, és adjuk a masszához. Ízes
Az almákat hámozzuk meg, magozzuk ki, és vágjuk őket karikára. Csepegtessünk rá citromlevet, hogy ne barnuljanak meg. Szórjuk meg fahéjas cukorral, és hagyjuk
Az újhagymát karikázzuk fel, a fokhagymát aprítsuk fel. A paradicsomok héját metsszük be, mártsuk forró vízbe, majd jéghidegbe, és húzzuk le a héjukat, maj
Fogunk egy mély tálat, beletesszük a koriandert, a gyömbért, a citrom levét és héjat, a borsot, a sót, a köményt és az összepréselt fokhagymát. Az egészet
Ugrás a lap tetejére >>