Vajon futtassuk meg az apróra vágott hagymát, adjuk hozzá a többi hozzávalót, és főzzük készre. Parmezánnal megszórva tálaljuk.
Előkészület: 10 perc.
F
Egy turmixgépbe tesszük a bazsalikomot, a fenyőmagot, a fokhagymát, a citromlevet, a levest, az olajat és a parmezánt, és az egészet összeturmixoljuk. Sózzuk, b
Keményre főzünk öt tojást, amjd megtisztítjuk és ledaráljuk az előzőleg tejbe áztatott zsemlével együt. Megtisztítjuk és apróra vágjuk a gombát, és ugy
A burgonyát megmossuk, leszárítjuk, és lisztbe hempergetjük. A tojást felverjük, hozzáadjuk a sört, a sót, borsot és gyömbért, majd annyi lisztet, hogy sűr
A babot sós vízben 10-12 percet főzzük, majd leszűrjük. A zsemlét kevés vízbe áztatjuk, a tojást felverjük, egy hagymát felaprózunk. Egy tálban összekever
A felkockázott szalonnát és a felszeletelt hagymát a vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a babot, a felkarikázott répát, a felkockázott krumplit és a felaprózo
A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd megpirítjuk rajta a felaprózott hagymát. Ezután hozzáadjuk a babot, a csombort és 1,5 deci vizet. Kb. 20-30 pe
A tésztát készre főzzük, majd leszűrjük. Eközben a citrom héját lereszeljük, húsát pedig feldaraboljuk. Egy lábosba tesszük a citromot, majd felöntjük a
Ugrás a lap tetejére >>