Hevítsünk fel egy kevés olívaolajat, tegyük bele a rizst, a vöröshagymát és a fokhagymát. Pirítsuk meg, majd öntsük rá a bort, a húslevest. Tegyük bele a
Egy turmixgépbe tesszük a fokhagymát, a bazsalikomot, az olívaolajt, a diót, a parmezánt, a chiliport, sót és borsot, majd az egészet összeturmixoljuk. A burgon
A cukkinit meghámozzuk, magját kikaparjuk, majd a húsát legyaluljuk. A szalonnát vékony szeletekre vágjuk, majd ropogósra sütjük, és félretesszük. A hagymát
A megtisztított, megmosott, leszárított gombát szeletekre vágjuk. A paprikát felkarikázzuk, a paradicsomokat nyolc részre vágjuk. A szalonnát felkockázzuk, kis
A tojásokat szétválasztjuk, majd a sárgáját a tejjel, liszttel, sóval, és borssal összekeverjük. A tojásfehérjét felverjük, majd a masszába forgatjuk.
A g
A tésztát összetörjük, majd sóval ízesített vízben puhára főzzük. Leszűrjük, majd rátesszük 1 dl olajon tejfölre. Lefedve melegen tartjuk. A gombát megt
A lereszelt hagymát az olajban megfonnyasztjuk, majd hozzákeverjük a rizst, és így megpirítjuk. Egy tálban a tejfölhöz keverjük a szárított fűszereket és an
A krumplikat héjában megfőzzük, eközben a tölteléket elkészítjük. A gombákat megtisztítjuk, szárukat levágjuk, majd felaprózzuk. A szalonnát szintén fel
Ugrás a lap tetejére >>