Főzzük meg héjában a krumplit, és ezután tisztítsuk meg, majd törjük le. amíg még meleg, keverjük össze a liszttel, és egy kevés sóval. Nyújtsuk ki kb. 1
A vöröshagymát vágjuk apróra, és futtassuk meg a mustárral, a kardamommal, a köménnyel, és a curryvel. Adjuk hozzá a padlizsánt, a kockára vágott burgonyát
A burgonya héját levágjuk, megreszeljük, majd összedolgozzuk a tojással és a liszttel. Fűszerekkel és összetört fokhagymával ízesítjük, majd belekeverjük
A hagymákat felszeleteljük, olajon megfuttatjuk, majd félretesszük. Közben a felkockázott burgonyát beáztatjuk, majd a vörösborban a hagymákkal megfőzzük. Am
A krumplit pucoljuk meg, folyó víz alatt öblítsük át és reszeljük le. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük. Hevítsük fel a mogyoró-olajat és kanal
A burgonyát megreszeljük, hozzáadjuk a felvert tojást, az ételízesítőt, borsot, tejet és a felaprított zellerzöldet. A szalonnát felkockázzuk, kisütjük a z
A tésztát készre főzzük, majd leszűrjük. Eközben a tejszínt is főzni kezdjük, amint felforrt, hozzákeverjük a fűszernövényeket, a paprikát, a petrezselym
A padlizsánt kockázzuk fel, a százzellert vágjuk apróra. A hagymát kockázzuk fel, magozzuk ki a paprikát, és vágjuk szintén kockára. A paradicsomok héját h
Ugrás a lap tetejére >>