A sütőporral összekevert lisztet elhelyezzük a gyúródeszkán és mélyedést csinálunk a közepébe. A mélyedésbe tesszük a tojást, 65 g cukrot és a reszelt c
A lisztet összekeverjük 65 g cukorral, a vaníliás cukorral, a sóval és a tojással. A liszt feléből lágy tésztát gyúrunk, majd a felszeletelt vajat a tetejér
A tojássárgájákat összekeverjük a cukrokkal, majd a mogyorót, citromlevet, sütőport és búzadarát is belekeverjük. Ezután beleforgatjuk a felvert tojásfehé
A lisztkupac közepébe mélyedést készítünk, majd beletesszük a sót, 7 evőkanál hideg vizet és a szeletelt vajat. Az egészet alaposan összegyúrjuk, majd a t
A tojásokat szétválasztjuk, majd a sárgáját a cukorral kikeverjük. A sütőport elkeverjük a liszttel, majd a tojásos masszához adjuk. A tojások fehérjét fel
A tojássárgájához hozzáadjuk a cukrot, és így habosra verjük, majd beleöntjük a lisztet és a sütőport. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd ezt is
A vajat, a cukrot, egy vaníliás cukrot, a tojások sárgáját és a sót összekeverjük. A sütőporos lisztet hozzáadjuk a keverékhez, majd végül jól összedolg
50 g marcipánt összegyúrjuk a cukorral, 3 tojássárgájával, 3 evőkanál meleg vízzel és egy csipet sóval. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük és a hab
Ugrás a lap tetejére >>