A piskóta tetejét levágjuk, belsejét kikaparjuk, úgy, hogy 2 cm-es pereme maradjon. A kikapart piskótát összemorzsoljuk, és ráöntjük a Triple Sec-et. Az eper
A tojásokat szátválasztjuk. A fehérjéből 8 dkg cukorral kemény habot verünk. A sárgákat összekeverjük a maradék cukorral és két kanál liszttel, elkeverjü
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd fokozatosan hozzáadagolunk 200 g cukrot. Sütőpapírból 3 darab 28 cm átmérőjű kört vágunk ki és tepsibe rakju
A tojásokat 2 evőkanál forró vízzel felverjük, elektromos keverőgépet használva. Ezután hozzáadunk 150 g cukrot és a vaníliás cukrot, majd 2 percig verjük.
A csokit gőz felett megolvasztjuk, majd félretesszük. Egy tálban összekeverjük a vajat, a cukrot, a tojások sárgáját, majd a csokit is. Ezután a vizet, a liszt
Egy tálban összekeverjük a kekszet és a megolvasztott vajat, majd az egészet egy kivajazott forma aljára és oldalára nyomkodjuk, és fél órára mélyhűtőbe ra
A piskótakarikát két lapba vágjuk. Az epret alaposan megmossuk és négybe vágjuk. A zselatint 3 evőkanál vízzel elkeverjük, majd felmelegítjük. A joghurtba be
Egy tálban összekeverjük a tojást, a cukrot, a kakaót és a lisztet, majd az egészet egy előkészített tortaformába töltjük, és előmelegített sütőben 190
Ugrás a lap tetejére >>