Egy tálban összekeverjük a kekszet és a megolvasztott
vajat, majd az egészet egy ki
vajazott forma aljára és oldalára nyomkodjuk, és fél órára mélyhűtőbe rakjuk. Eközben a krém
sajthoz keverjük a
tejfölt, 3 kanál
citromlevet, a cukrot és a
tojások sárgáját. A
zselatint 3 kanál
vízben feloldjuk, majd ezt is a keverékhez adjuk a felvert
tojásfehérjékkel együtt. Az epret lecsöpögtetjük, majd a csokichipset és a gyümölcsöt is a krémbe forgatjuk, és az egészet a formába kanalazzuk. Tálalásig visszatesszük a hűtőbe. A dzsemet és a konzerv levét sűrűre főzzük, majd a tortára locsoljuk, és 1-2 órán keresztül még hűvös helyen tartjuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>