250 g lisztet összekeverünk sütőporral és a gyúródeszkára tesszük egy kupacban. A kupacba mélyedést készítünk és beleteszünk 2 vaníliás cukrot, 500 ml t
Melegítsük elő a sütőt 170 fokra. Dolgozzuk össze a tészta hozzávalóit, és nyomkodjuk egy kapcsos tortaforma aljára. a töltelék hozzávalóit keverjük össz
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét habbá verjük, majd hozzáadjuk a sárgáját, a cukrot, a réteslisztet és 5 dkg olvasztott, langyos vajat. Kizsírozunk eg
A tojásokat szátválasztjuk. A fehérjéből 8 dkg cukorral kemény habot verünk. A sárgákat összekeverjük a maradék cukorral és két kanál liszttel, elkeverjü
A tojásfehérjéből és 20 dkg cukorból kemény habot verünk, majd két kerek formába tesszük, és két lapot sütünk belőle. Eközben egy tepsibe szórjuk a mand
Egy tálban összekeverjük a mandulát, 6 dkg cukrot, a tojások felét, és a lisztet. Ezután a maradék négy tojás fehérjét felverjük egy kanál porcukorral, maj
A csokit gőz felett megolvasztjuk, majd félretesszük. Egy tálban összekeverjük a vajat, a cukrot, a tojások sárgáját, majd a csokit is. Ezután a vizet, a liszt
A cukrot és a mandulát serpenyőbe tesszük, karamellizáljuk, majd egy sütőlapra kiöntjük, és hagyjuk, hogy megkeményedjen. Ezután 78 dkg csokit megolvasztunk,
Ugrás a lap tetejére >>