Egy tálban összekeverjük a kekszet 12 dkg olvasztott vajjal, majd az egészet egy kivajazott forma aljába és oldalára nyomkodjuk, és fél órára mélyhűtőbe tes
Egy tálban összekeverjük a kekszet 12 dkg olvasztott vajjal, majd az egészet egy kivajazott forma aljába és oldalára nyomkodjuk, és fél órára mélyhűtőbe tes
Egy tálban összekeverjük a kekszet 12 dkg olvasztott vajjal, majd az egészet egy kivajazott forma aljába és oldalára nyomkodjuk, és fél órára mélyhűtőbe tes
A 4 tojást 4 evőkanál meleg vízzel felverjük, majd hozzáadunk 125 g cukrot, egy vaníliás cukrot, a sütőport, 25 g kakaóport, a búzalisztet és 50 g kukoricali
A cukrot és a mandulát serpenyőbe tesszük, karamellizáljuk, majd egy sütőlapra kiöntjük, és hagyjuk, hogy megkeményedjen. Ezután 60 dkg csokit megolvasztunk,
A tojásokat 3-4 evőkanál forró vízzel felverjük, majd hozzáadjuk a cukor felét, a sót, a reszelt citromhéjat és a fahéjat. A keveréket továbbverjük a robot
Liszttel hintsünk meg egy gyúródeszkát és nyújtsuk ki rajta a tésztát, hogy 3 milliméter vastagságú legyen. Villával nyomkodjuk meg és rakjuk hűtőbe.
Az a
Egy kivajazott tepsit megszórunk 6 dkg cukorral, majd eloszlatjuk benne az elfelezett banánokat. A többi hozzávalót egy tálban alaposan összekeverjük, majd a teps
Ugrás a lap tetejére >>