Vinaigrette:
200 mlhez: 3 ek. jó minőségű vörösborecet, 1-1,5 ek. dijoni mustár, egy gerezd zúzott fokhagyma, 5 ek. extra szűz olívaolaj, 5 ek. mogyoró-vagy z
A búzát 1 órát áztassuk vízbe, majd szűrjük le, és itassuk le. Terítsük el egy konyharuhán, és szárítsuk meg. Tegyük az uborkát egy tálba, sózzuk meg,
Vágjuk ki a dinnye aljukat, hogy egyenesen üljenek. A tetejükből vágjunk le 4 cm-es darabot, vegyük ki a magokat, és hűtsük le a dinnyét.
Tegyük a szágót a
Szósz:
4 ek. zöldségolaj, fél fej apróra vágott vöröshagyma, 2 nagyobb, durvára vágott sárgarépa, 1 db durvára vágott póréhagyma, 1 szál zeller, 2 gerez
A meghámozott krumplit és tököt felszeleteljük, besózzuk, majd félretesszük. A darált húst a sóval, brossal, fokhagymával ízesítjük, majd olajban pirítani
A ghít felmelegítjük a wokban, majd néhány percig pároljuk benne a kukoricát, zöldborsót és a felkockázott sárgarépát. Utána beletesszük a felkockázott b
A padlizsánokat tegyük egy edénybe a cukorral, és magas hőfokon főzzük 5.8 percig. Adjunk hozzá 200 ml vizet, és főzzük lassú tűzőn 10 percig. Tegyük félr
A sorbet hozzávalóit a fagylaltkészítő gépbe tesszük, és megcsináljuk a fagylaltot. Eközben a paradicsomot leforrázzuk, majd jeges vízbe tesszük, meghámozzu
Ugrás a lap tetejére >>